Wij voelen ons steeds

gedragen door
jullie

Donaties

We zijn zo dankbaar voor alle giften die we mogen ontvangen vanuit de samenleving en het bedrijfsleven. Hieronder zijn er een aantal zichtbaar. Meer donaties (en ander nieuws) kunt u vinden op onze Facebook of Instagram pagina.

19 maart 2022

Donatie Wijnand’s Auto Service in Bunschoten

‘De mensen kennen het hospice vaak wel direct of indirect, dus zijn ze graag bereid om te geven.’

29 november 2021

Epucon & Mediate Medical doneren bladderscanner

Deze is onmisbaar voor een goede zorgverlening.
7 november 2021

St. Hospice Nijkerk e.o. winnaar van Rabo ClubSupport 2021 in Randmeren

We ontvingen een cheque van € 2.815,12
10 juni 2021

Prachtige opbrengst collecte in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken

De aangepaste collecte voor Hospice Nijkerk e.o. in Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk heeft dit jaar een totaalbedrag opgebracht van € 22.000.
6 november 2020

Fantastische uitslag van Rabo ClubSupport

Wederom zijn we met kop en schouder boven de anderen uitgekomen met een fantastisch bedrag van maar liefst…
13 oktober 2020

Dank aan Stichting Nijkerk Veluwepoort

Hospice Nijkerk e.o. heeft te maken gehad met de gevolgen van de corona-crisis. Er moesten wél veel extra kosten worden gemaakt!
11 november 2019

Cheque Makelaar- en Assurantiekantoor Van Wijnen

Makelaar- en Assurantiekantoor Van Wijnen heeft zijn 75-jarig jubileum niet voor zichzelf gevierd. Heel de gemeenschap van Nijkerk mocht ervan meegenieten.

Wel meehelpen maar liever niet financieel?

Eenmaal per jaar organiseert de SVHN een huis-aan-huiscollecte in Bunschoten-Spakenburg en in Nijkerk; ook de mogelijkheden hiertoe in Putten worden onderzocht. Collecteren voor het hospice is dankbaar werk. Wilt u ook een wijkje lopen? Nog gezond ook!

Of past het geven van producten of verlenen van een dienst beter bij u. Misschien wilt u zich inzetten als vrijwilliger of als bestuurslid. Waar wilt u ons mee helpen?

Meld je aan als collectant

Bekijk onze vrijwilligers functies

Lees hier wat we specifiek nodig hebben