Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Epucon & Mediate Medical doneren bladderscanner

Mediate Medical ondersteunt Hospices met de BVS Pro bladderscanner.

“Wat kunnen we samen doen om het leven van de gasten zo fijn en comfortabel mogelijk te maken?”

Het mooie werk van de medewerkers en de vele vrijwilligers voor mensen in de laatste levensfase binnen hospices verdient de steun van Mediate Medical.

Daarom hebben Epucon &  Mediate Medical als maatschappelijk betrokken partners het mogelijk gemaakt om een nieuwe BVS Pro bladderscanner te doneren.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) gaat in het algemeen over de verantwoordelijkheid die het bedrijfsleven ervaart en op zich neemt voor de directe sociale (leef)omgeving, waar ze in gevestigd of actief is.

Waarom Eplucon hieraan meewerkt :

Al sinds het bestaan is Eplucon een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf. We vinden het belangrijk om de maatschappij om ons heen ‘iets’ terug te geven en nemen onze verantwoordelijkheid hierin. Dat doen we onder andere door ten alle tijden rekening te houden met mens en milieu.

Wij vinden het mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan de verbetering van de zorg in Hospice Nijkerk d.m.v. het financieren van de bladderscan. Het hele team van Eplucon draagt het hospice een warm hart toe.

Een BVS Pro bladderscanner is een echoapparaat dat meet hoeveel urine er in de blaas zit.

Een apparaat dat niet belastend is, maar wel snel inzicht kan geven in een volle blaas. Deze is onmisbaar voor een goede zorgverlening.