Collectant worden?

Jaarlijks vindt in de gemeenten Bunschoten en Nijkerk een huis-aan-huiscollecte plaats voor Hospice Nijkerk e.o. Deze collecte wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o.

De opbrengst van de collecte is voor het hospice een belangrijke bron van inkomsten om het werk te kunnen blijven doen.

Draagt u het hospice een warm hart toe en wilt u een paar uurtjes van uw tijd inzetten om te collecteren?

Neem voor verdere informatie of aanmelding als collectant contact op met:

Theo Kok – tel. 06 17578283 of e-mail: algemeen2VVREMOVETHIS@ANDTHIShospicenijkerk.nl of

Agnes Zwaan – tel. 06 40547268 of e-mail: vriedenvan@hospicenijkerk.nl

(collecte Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen)

of

Koos Nelemans - tel. 033 2450136 of e-mail: jaconelemansREMOVETHIS@ANDTHISgmail.com of

(collecte Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken)

In de gemeenten Putten en Zeewolde wordt tot op heden geen collecte georganiseerd. Als u daartoe het initiatief wilt nemen, willen bovenstaande personen u daarbij graag assisteren.