Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Nieuwe voorzitter

Mijn naam is Andre Voorberg en met ingang van dit jaar mag ik mij inzetten voor Hospice Nijkerk als bestuursvoorzitter.

Kort iets over mijn achtergrond: het grootste gedeelte van mijn werkende leven ben ik werkzaam geweest in het commerciële bedrijfsleven. Dat maakte dat we met ons gezin uiteindelijk in het mooie Nijkerk terecht zijn gekomen. De laatste jaren groeide de behoefte om een meer persoonlijke rol te spelen in het leven van mensen. Met name voor hen die door ongelukkige omstandigheden het moeilijk hebben. In mijn werk word ik nu veel geconfronteerd met verdriet en verlies en ik ben dankbaar dat ik mijn talenten hiervoor mag inzetten.
Zo kwam ook het Hospice Nijkerk op mijn pad en ik ben zwaar onder de indruk! Wat een toegewijde mensen, professioneel en enthousiast. Ik denk echt dat we ons significant onderscheiden, al was het alleen al door de geweldige locatie.
Ik ben dankbaar dat ik hieraan mee mag werken. Ik ga mij er vooral voor inzetten om te genieten van wat er is (solideren) en helpen om het nog mooier en beter te maken.

Mijn tekst is uit Jesaja 58:

Als jullie Mij werkelijk willen dienen, zorg dan voor rechtvaardigheid in het land. Haal het juk waaronder de mensen gebukt gaan, van hun schouders af. Laat de verdrukte mensen vrij. Verbreek elk juk. Geef eten aan de mensen die honger hebben. Geef onderdak aan vluchtelingen. Geef kleren aan de mensen die geen kleren hebben. Wees goed voor je volksgenoten. Dán zal het goed met jullie gaan. Dan zal de zon weer in jullie leven opgaan.

Leuk om met u als lezer van deze nieuwsbrief, kennis te maken!  Welkom om contact op te nemen.

Hartelijke groet, Andre Voorberg
06-49543081
voorzitter@hospicenijkerk.nl