Benefietconcert All Rise voor Hospice Nijkerk

Op zaterdag 23 juni geeft gospelkoor All Rise een benefietconcert ten behoeve van Hospice Nijkerk. Daarom zal het concert de volgende titel dragen: ‘To praise Him – and serve our fellow people’. Het doel van het concert is de Here prijzen en tegelijkertijd oog hebben voor de zieke naaste.

Aan het einde van het zangseizoen wil All Rise zich inzetten om zoveel mogelijk geld in de zamelen voor het hospice in Nijkerk. Omdat veel geld voor deze specifieke zorg nodig is, heeft het bestuur van All Rise het idee opgevat de stichting Hospice Nijkerk een handje te helpen door een concert te geven waarvan de netto-opbrengst helemaal overgemaakt zal worden aan het hospice. Het benefietconcert wordt op 23 juni 2012 gehouden worden in de Immanuelkerk in Bunschoten-Spakenburg. Uiteraard blijft het doel van All Rise, God groot maken door Hem te prijzen in de liederen. Daarom het thema: ‘To praise Him’ (Om Hem te prijzen). Maar All Rise wil dus ook laten merken dat het haar naaste wil dienen. Vandaar het subthema: ‘and serve our fellow people’ (en onze naaste te dienen).
Tijdens het concert zal er veel ruimte zijn voor samenzang. De samenzang zal voornamelijk bestaan uit bekende opwekkingsliederen die het publiek via de beamers kan meezingen. Uiteraard zingt All Rise ook een aantal nummers uit eigen repertoire.
Op zaterdag 23 juni zijn de toegangsbewijzen aan de zaal te koop voor maar vijf euro per volwassene. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie zie www.allrise.nl of op de website van Hospice Nijkerk: www.hospicenijkerk.nl.