Benefietconcert bracht 600 euro op!

Hoe uit je je dankbaarheid ten opzichte van mensen die jouw geliefd familielid hebben verzorgd in een tijd van ziekte en sterven?

Je schrijft dankbare woorden aan de organisatie, het Hospice in Nijkerk, die dat voor jou heeft gerealiseerd:

"Daar zijn we zeer liefdevol opgevangen. De praktische zorg werd ons uit handen genomen en voor de rest van onze zorgen was er altijd een luisterend oor en een bemoedigend woord. Altijd stond de koffie klaar en er was de geruststelling, dat er goed werd gezorgd voor onze geliefde.We hebben veel tranen in Hospice Nijkerk achter gelaten, maar we houden er ook een warm en dankbaar gevoel aan over".

Maar je doet meer! Je organiseert een concert om giften voor die organisatie te bemachtigen:

"Om onze dankbaarheid te tonen, is het plan ontstaan om een benefietconcert te organiseren. We hebben daarvoor de medewerking van gospelkoor Gospel Free uit Hoevelaken gevraagd, die meteen enthousiast reageerden. Verder hebben we twee jonge solisten, Kristie Lighthart en Amber Koelewijn uit Bunschoten-Spakenburg, bereid gevonden om mee te doen. En praiseband Time to Praise uit Bunschoten Spakenburg aarzelde ook geen moment, toen hun medewerking werd gevraagd".

P.S. In het najaar zal er voor dit doel nog een concert in Bunschoten-Spakenburg worden georganiseerd.