Cheque van Meeuwsen Ten Hoopen voor Hospice Nijkerk

HOEVELAKEN – Op het kantoor van Meeuwsen Ten Hoopen Accountants & Belastingadviseurs in Hoevelaken werd donderdag 1 maart 2012 een cheque van 500 euro overhandigd aan Hospice Nijkerk.

Meeuwsen Ten Hoopen hadden de mensen die Hospice Nijkerk aangedragen hadden, uitgenodigd voor de feestelijke gebeurtenis.

Van links naar rechts: de heer Van den Berg van Accountantskantoor G. van den Berg te Hoevelaken, de heer Van den Burg van TB Grond- & Sloopwerk B.V. te Nijkerkerveen, de heer Klein Swormink, vestigingsdirecteur van Meeuwsen Ten Hoopen Accountants & Belastingadviseurs te Hoevelaken, mevrouw Nelleke Hegeman-Mekking, bestuurslid van de Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk (SVvHN) en mevrouw Van Donselaar van TB Grond- & Sloopwerk B.V. te Nijkerkerveen.

TB Grond- en Sloopwerk was betrokken bij de bouw van het Hospice en Van den Berg is bekend met het Hospice via zijn bestuursfunctie bij de NVP Hoevelaken (Nederlandse Patiëntenvereniging).