Lions Club Hoevelaken overhandigt Hospice Nijkerk € 8.000!

Foto: Lions Hoevelaken

De netto opbrengst van diverse acties van Lions Club Hoevelaken is recentelijk aan het Hospice Nijkerk overhandigd tijdens een bijeenkomst in Bilderberg Hotel De Klepperman, een van de sponsoren van de Lions acties. De gelden zijn bestemd voor de opleiding van de meer dan 80 vrijwilligers van het Hospice die zich geheel belangeloos inzetten voor hun medemens in de laatste levensfase.

De voorzitter van de Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk, de heer Claasjan van der Hout nam de symbolische cheque aan uit handen van Lions President Erik Bregman en dankte de Lions voor hun geweldige bijdrage en inzet. Hij wees daarbij ook op de regionale functie van het Hospice dat naast Nijkerk en Hoevelaken ook openstaat voor inwoners van Bunschoten, Putten en Zeewolde. Maar ook mensen buiten deze gemeenten kunnen bij het Hospice terecht.

Met de volgende Lions acties is dit prachtige bedrag bijeengebracht: Het Goed Doel Diner in De Klepperman in april waaraan maar liefst 110 personen deelnamen, het Asperges Festival op de Brink in mei en het daaraan gekoppelde aspergediner in Grand Café De Haen en de jaarlijkse Lions fietstocht voor jong en oud door de omgeving van Hoevelaken begin juni.

Dankzij de ondersteuning van een groot aantal Hoevelakense ondernemers aan deze evenementen is dit prachtig resultaat bereikt. Naast De Klepperman en De Haen zijn dat: Van Altena Super de Boer, Eetcafé De Foep, Keurslager Steltenpool, Het Witte Schuurtje, Cavad’or , Weldam Wines, Fietswereld Henk van de Kleut, Het Utrechts Landschap en Van Deuveren Traffic.

Goed om in dit verband nog te melden dat het Hospice Nijkerk op zaterdag 9 oktober van 11 tot 14 uur voor geïnteresseerden in het werk van het Hospice open staat. Gastvrouwen zorgen dan voor een rondleiding en algemeen coördinator Alida van der Hout verzorgt presentaties in de vergaderzaal.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Contact persoon Lions Club Hoevelaken: Rob Wesselingh, T 033 2535172 E rob.wesselingh@planet.nl