Dank aan Stichting Nijkerk Veluwepoort

Hospice Nijkerk e.o. heeft te maken gehad met de gevolgen van de corona-crisis. Om de veiligheid van haar medewerkers te waarborgen kon zij minder gasten opnemen, wat grote gevolgen had voor de te ontvangen subsidies.

Ook waren er minder beschikbare vrijwilligers voor het inzetten van de zorg thuis, waardoor eveneens minder subsidiegeld binnenkomt. Ook waren de opbrengsten van de huis-aan-huis collecten fors lager dan we gewend waren, omdat de collecte in Nijkerk niet door kon gaan. Maar er moesten wél veel extra kosten worden gemaakt!

Stichting Nijkerk Veluwepoort biedt financiële steun!

Deze Stichting wordt opgeheven en verdeelt hun resterend saldo onder verschillende organisaties. Hospice Nijkerk heeft de geboden mogelijkheid van het bestuur van de Stichting met beide handen aangegrepen om een financiële bijdrage aan te vragen voor het aanschaffen van zorgartikelen.

De aanvraag werd toegezegd en wij ontvingen een bedrag van €4000, waarmee we twee douche/toiletstoelen konden aanschaffen. Dat is bijzonder fijn en daar zijn we Stichting Nijkerk Veluwepoort heel dankbaar voor.

Alida van der Hout

Algemeen coördinator