PR-communicatie vrijwilliger gezocht

Hospice Nijkerk verdient onze aandacht: we zoeken met spoed een tekstschrijver/redacteur. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor ongeveer 2 tot 3 uur in de week.

Hospice Nijkerk e.o. is  een bijzondere plek. Het hospice biedt terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen, met aandacht en respect, in een huiselijke omgeving, ook thuis! De wensen en behoeften van de gasten en hun naasten staan centraal. 24 uur per dag al 25 jaar lang staan zorgverleners en vrijwilligers klaar om zorg te geven.

Hospice Nijkerk is gevestigd in een prachtig historisch pand in de binnenstad van Nijkerk (vlakbij het station).

Om dit mooie werk te ondersteunen en onder de aandacht te brengen, heeft het hospice een website, een facebookpagina en maken we een krant of nieuwsbrief die wordt verspreid in Bunschoten, Nijkerk en Putten. We werken met veel passie aan een grotere bekendheid, zichtbaarheid en vindbaarheid van Hospice Nijkerk en van Hospice Nijkerk Thuis.

Om dit goed te kunnen (blijven) doen zoeken we :

een vrijwilliger met een (online) communicatie en/of PR-achtergrond

We zoeken iemand die…

-          Het leuk vindt om artikelen te schrijven, bijvoorbeeld over de collecte, de zorg, de werving van vrijwilligers, acties voor het hospice en wat er gebeurt op deze bijzondere plek. Natuurlijk denken we met je mee!

-          Mensen wil interviewen over en voor het hospice of thuisinzetten

-          Facebookberichten en foto’s wil maken en plaatsen

-          Mee wil helpen met de redactie van krant of nieuwsbrief

-          Het liefst een opleiding communicatie of marketing heeft afgerond of volgt

-          Twee tot drie uur tijd per week hiervoor wil vrijmaken

Je vindt bij ons:

-          Bijzondere mensen en verhalen

-          Gepassioneerde vrijwilligers en coördinatoren die graag met je meedenken

-          Een plek om te werken op een inspirerende locatie

Meer informatie? Neem gerust contact op met de algemeen coördinator Alida van der Hout, a.vdhoutREMOVETHIS@ANDTHIShospicenijkerk.nl of 033-2473100.