Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Nieuwsbrief maart 2024

Het thema van de nieuwsbrief in maart 2024 is Kind in het hospice. Regelmatig komen er kinderen en jongeren op bezoek in het hospice. Soms omdat hun opa of oma hier ligt en soms omdat een van de ouders bij ons komt te overlijden. Dit heeft veel impact op kinderen.
Wat kunnen wij als hospice doen om deze kinderen en jongeren en hun ouders hierin te ondersteunen en te begeleiden? In het jaarplan 2024 leest u dat we ons aanbod hierin willen vergroten en verdiepen. Met een speciale werkgroep zijn we daar aan het begin van dit jaar mee bezig geweest door middel van scholingen en door materialen te verzamelen om beschikbaar te stellen. Ook onze beeldend begeleider speelt hierin een grote rol. In deze nieuwsbrief leest u daar meer over. Ook kunt u een prachtig ervaringsverhaal lezen die een dochter van één van onze gasten met ons deelt.

Verder stelt in deze nieuwsbrief de nieuwe voorzitter van het bestuur van Hospice Nijkerk, André Voorberg zich voor. Peter van Hofwegen vertelt over de recente gebeurtenissen binnen Stichting Vrienden Hospice Nijkerk. En u krijgt een kijkje in wat er gebeurd is in het hospice in 2023 en wat onze plannen zijn voor 2024.

We hopen u op deze manier mee te nemen in ons mooie werk in het hospice, waar velen van u ook een bijdrage aan leveren.
U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link of in de afzonderlijke artikelen onder ‘nieuws/algemeen’.

Veel leesplezier namens alle medewerkers,

 

Willy Oldenburger, directeur Hospice Nijkerk e.o.