Kijk even mee
in onze wereld

Kijk even mee
in onze wereld

NLdoet-vrijwilligers steken handen uit de mouwen

Op zaterdag 11 maart kwam een flink team van vrijwilligers naar Hospice Nijkerk om in het kader van NLdoet de handen flink uit de mouwen te steken. NLdoet is een initiatief van het Oranjefonds.

Vanuit de diaconie van de Gereformeerde kerk te Nijkerk kwamen veertien vrijwilligers en vanuit Djobs en co uit Hoevelaken kwamen drie vrijwilligers. Vanuit het hospice waren een aantal mensen als aanspreekpunt aanwezig.

De vrijwilligers konden kiezen uit verschillende klussen, zoals de aanleg van een pluk/kruidentuin, diverse schoonmaak- en verfklussen, het opnieuw installeren van computers, en verder opruim- en reparatiewerkzaamheden enz. Er werd door de vrijwilligers hard gewerkt in een fijne sfeer, waarbij er natuurlijk ook aandacht was voor de inwendige mens en voor gezelligheid.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag en een prachtig resultaat. Vrijwilligers van de Gereformeerde Kerk, Djobs en co en Hospice Nijkerk hartelijk bedankt voor de geweldige inzet. Het resultaat is fantastisch!