Bezoek

Het hospice is centraal gelegen in Nijkerk, op een mooie locatie vlakbij de binnenstad. Het station ligt op vijf minuten loopafstand. Parkeren kan op het terrein van het hospice zelf, of op het naastgelegen parkeerterrein van Univé. De entree vindt u aan de achterzijde van het pand. Even aanbellen en er wordt open gedaan.

Bezoekers van gasten die bij ons verblijven zijn ten allen tijde van harte welkom. Er zijn geen vaste bezoektijden. De gast bepaalt zelf of en wanneer bezoek gewenst is. Bezoek kan plaatsvinden in de eigen kamer van de gast, of u kunt gebruik maken van de gezellige familiekamer, de buitenterrassen of het verwarmde tuinhuis. Wanneer u ’s nachts dichtbij wilt blijven – bijvoorbeeld omdat de situatie zorgelijk wordt – dan kunt u gebruik maken van de comfortabele logeerkamer. Ook is het mogelijk om een logeerbed te plaatsen in de kamer van uw naaste.

Onze zorg en aandacht zijn ook gericht op u. Een kopje koffie of thee, een kopje soep of een maaltijd zijn net zo vanzelfsprekend als een luisterend oor en zorgzame aandacht in moeilijke momenten.

Troostkoffer

Binnen het hospice zijn troostkoffers aanwezig, voor de ondersteuning van verliesverwerking voor kinderen en jongeren. In de koffer zitten boekjes en andere materialen die helpen om in gesprek te gaan met een kind of jongere. Er is een troostkoffer voor kinderen in het basisonderwijs en één voor jongeren in het middelbaar onderwijs. De koffers zijn een gift van het Monuta Charity Fund.