De kamers

Hospice Nijkerk e.o. heeft zes ruime gastenkamers met een eigen badkamer. De kamers zijn ingericht voor optimaal comfort. De meeste kamers zijn ook geschikt om als partners samen te verblijven. Elke kamer heeft de naam van een veldbloem. De kleurstelling in de kamer is hierop sfeervol afgestemd. Alle gastenkamers zijn op de begane grond van het hospice.

In de kamer zijn alle voorzieningen aanwezig voor comfort van zowel de gast als diens bezoek. Naast een hoog/laagbed en alarmsysteem beschikt elke kamer over een elektrisch verstelbare relaxstoel, een tafel met stoelen, opbergmeubilair, koelkast, TV en radio/CD/DVD-speler. Ook is er toegang tot WIFI.

Voor het creëren van een eigen sfeer mogen persoonlijke bezittingen meegenomen worden. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, een geliefd schilderij, kleine meubels of accessoires.

Eigen badkamer

De gastenkamers beschikken over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel is optimaal ingericht voor een comfortabel en veilig gebruik. Een separate badkamer beschikt over een in hoogte verstelbaar bad, waarvan gasten in overleg gebruik kunnen maken.