Waardig(samen)leven

Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Opbrengst collecte Putten

In oktober jl. heeft in de gehele gemeente Putten een collecte plaatsgevonden voor het hospice Nijkerk e.o. De gemeente Putten valt in het verzorgingsgebied van dit hospice; gasten uit Putten kunnen dus ook in dit hospice worden opgevangen.

De huis-aan-huis collecte heeft plaatsgevonden via het bij iedereen bezorgen van een kaartje met een QR-code; via die code kon iedereen op een voor hem/haar geschikt moment een bedrag digitaal overmaken. Bij het bezorgen van de kaartjes zijn veel vrijwilligers uit Putten betrokken geweest maar een groot aantal kaartjes is bezorgd door de reguliere bezorgdienst van de Inclusiefgroep uit Putten. De Inclusiefgroep heeft dat voor dit doel belangeloos gedaan, waarbij hen wel een traktatie in het vooruitzicht was gesteld.

Vanmorgen is de traktatie bezorgd door de coördinator van de collecte Dik van Oosterom (rechts op de foto) en de voorzitter van de Stichting Vrienden Hospice Nijkerk e.o. Peter van Hofwegen. Daarbij is ook de totaal opbrengst van de collecte van maar liefst € 8.000 bekend gemaakt.

Alle medewerkers van de Inclusiefgroep zijn natuurlijk hartelijk bedankt en die dank komt ook de 80 vrijwilligers toe die alle andere kaartjes hebben bezorgd.

Heeft u het kaartje gemist of wilt u het hospice op een andere wijze steunen, kijk onder doneren op deze website.