Waardig(samen)leven

Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Nieuws over speciale projecten

In het hospice worden geregeld nieuwe grotere projecten opgepakt en uitgerold. Hieronder ziet u nieuws over de projecten die uitgerold of afgerond zijn. Wilt u ons helpen met de projecten die nu lopen? We kunnen alle hulp gebruiken.

Lopende projecten

7 november 2021

St. Hospice Nijkerk e.o. winnaar van Rabo ClubSupport 2021 in Randmeren

13 oktober 2021

In gesprek met de burger

Op 10 en 23 november 2021 faciliteert het hospice een bijeenkomst over ‘Kwaliteit van leven tot het einde’. U kunt zich hiervoor aanmelden.
12 mei 2021

Dag van de zorg

Hoe houden we het vol om steeds weer de confrontatie met verdriet en afscheid nemen aan te kunnen? Hoe kunnen we optimaal zorgen voor…
19 Juni 2020

Hospice krijgt keurmerk Prezo Hz

Een prachtige beoordeling. Een beoordeling waaraan iedereen, alle medewerkers en vrijwilligers vol overgave haar of zijn steen(tje) heeft bijgedragen.

Helpt u mee?

Helpen kan bij ons in het hospice op vele manier. Steunt u ons financieel met een donatie of schenking? Of past het geven van producten of verlenen van een dienst beter bij u. Misschien wilt u zich inzetten als vrijwilliger of als bestuurslid.

Eenmaal per jaar organiseren we ook een huis-aan-huiscollecte in Bunschoten-Spakenburg en in Nijkerk. Wilt u misschien een wijkje lopen? Waar wilt u ons mee helpen?

Meld je aan als collectant

Bekijk onze vrijwilligers functies

Lees hier wat we specifiek nodig hebben