Waardig(samen)leven

Waardig(samen)leven
tot aan het eind

St. Hospice Nijkerk e.o. winnaar van Rabo ClubSupport 2021 in Randmeren

Groot feest deze week bij St. Hospice Nijkerk e.o.. Dinsdag 2 november werd namelijk bekend dat zij de grote winnaar waren van Rabo ClubSupport 2021. Zij ontvingen die avond een cheque van
€ 2.815,12 uit handen van olympiërs Tony van Diepen en Diane van Es.

De uitreiking van de cheques kon dit jaar weer fysiek. En daarom waren de deelnemende verenigingen en sportclubs uit Randmeren uitgenodigd voor een feestelijke avond bij voetbalvereniging Sparta Nijkerk. Na een inspirerend programma met o.a. eerder genoemde sporters en een spreker van NOC*NSF, maakten alle deelnemers hun eigen envelop met cheque open met daarop een bedrag. Dit bedrag was naar ratio van het aantal online stemmen van Rabobankleden, waar de clubs afgelopen week hard hun best voor hebben gedaan. Na afloop was er een borrel waar clubs met elkaar ervaringen konden uitwisselen.

Wervingscampagne
Het bedrag zal besteed worden aan 2 tuinsets, 2 opbergboxen voor tuinstoelkussens, 1 douchezitting, 2 wasbakmeubels, 2 handdoekkastjes voor in de badkamer.
We hebben de oproep om te stemmen geplaatst op de facebookpagina en de website van het hospice en in de reguliere weekmail aan de medewerkers, die het weer verder verspreid hebben in hun netwerk. We zijn dankbaar dat het hospice gedragen wordt door de gemeenschap in de regio.

Versterken van het club- en verenigingsleven
Met Rabo ClubSupport investeert de bank in Randmeren € 70.000 in het verenigingsleven. Rabo ClubSupport is een initiatief dat clubs en verenigingen een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doel te helpen verwezenlijken. Rabobank vindt dat iedereen een club verdient. In heel Nederland steunt de coöperatieve Rabobank daarom sportclubs en verenigingen, met behulp van haar leden.