Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Waardig(samen)leven
tot aan het eind

Werken na de verbouwing

Tijdens de verbouwing in het hospice heb ik versteld gestaan van de flexibiliteit en extra inzet van alle medewerkers. Iedereen was bereid om mee te denken, te helpen en samen een stapje harder te zetten. Natuurlijk waren we allemaal blij dat de verbouwing afgerond was en wat is het resultaat mooi geworden!

Het is erg prettig werken in het verbouwde hospice. De kamers zijn sfeervol en ook de eetkamer is heel gezellig geworden en fijn in gebruik. Ons kantoor is voor ons misschien wel een van de grootste veranderingen, erg ruimtelijk en licht. Het is er fijn werken. Op de plek van ons oude kantoor is een prachtige plek gecreëerd voor kinderen, omdat wij het belangrijk vinden dat ons hospice kindvriendelijk is.

Ons werk, als verpleegkundigen, in het hospice blijf ik mooi, dankbaar en betekenisvol vinden. De zorg voor de gasten, het contact met de naasten en de samenwerking met de collega´s is ontzettend waardevol. De tijd en aandacht die we kunnen geven aan gasten en hun naasten is uitzonderlijk en dat realiseren we ons maar al te goed. Het is een voorrecht om er voor de gasten en hun naasten te kunnen zijn in de meest kwetsbaarste periode in hun leven. De laatste levensfase. Dit doen met een mooi team aan medewerkers, samen met hetzelfde doel: waardige en liefdevolle zorg geven in de laatste levensfase in een omgeving van warmte en rust.

 

Verpleegkundige Karine