Hospice Nijkerk Thuis

Het uitgangspunt van Hospice Nijkerk Thuis is dat iedereen moet kunnen overlijden op de plek van voorkeur. Wanneer u thuis wilt blijven, kunnen de goed geschoolde vrijwilligers u en uw naasten ondersteunen.

De vrijwilligerszorg wordt geboden in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Om optimale zorg te kunnen bieden zijn samenwerkingsovereenkomsten aangegaan met de thuiszorgorganisaties.

De zorg die de vrijwilliger biedt is vergelijkbaar met de zorg van een mantelzorger. Hierdoor krijgt de mantelzorger de gelegenheid om even tot rust te komen, een boodschap te doen of te ontspannen. Zo blijft de veerkracht behouden om het ondersteunen van de zorgvrager vol te houden. Hospice Nijkerk Thuis biedt vrijwilligerszorg zonder dat daar financiële verplichting tegenover staat.